Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022

Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014 Αμφιθέατρο Maroussi Plaza,
Μαρούσι

Χορηγοί

  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
GRAND BRAND
GRAND BRAND

Aποτέλεσμα αλλά και έμπνευση από την 25ετή καθημερινή παρατήρηση, παρακολούθηση, διερεύνηση, αξιολόγηση και δυναμική εμπειρία της Τζίνας Ρούπακα με τους καταναλωτές και τα brands. Έργο της είναι να βγάλει την έρευνα αγοράς από το εργαστήριο και να ενεργοποιήσει την επιτυχία των brands μεταφράζοντας τα consumer insights σε στρατηγικά χρήσιμες επιχειρηματικές πρακτικές.

ORAMA EVENTS
ORAMA EVENTS

Το "Αναδείχθηκε Προϊόν της Χρονιάς" είναι η μοναδική αναγνώριση στην Ελλάδα που βασίζεται στην ψήφο των καταναλωτών που καλούνται να αναδείξουν τα πιο καινοτόμα προϊόντα, μέσω της έρευνας αγοράς που πραγματοποιείται απο την Tns icap, σε τουλάχιστον 3.000 καταναλωτές. Το λογότυπο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ένα χρόνο σε κάθε νικητήριο προϊόν και προσφέρει μεγαλύτερη προβολή στην επικοινωνία και στο σημείο πώλησης και αύξηση πωλήσεων.

To Sales Promotion Center, η εταιρεία που θεμελίωσε το χώρο του field marketing & της b-t-l επικοινωνίας στην Ελλάδα, υποστηρίζει από το 1978 τα brands σε όλα τα επίπεδα πωλήσεων και marketing. Στα 40 χρόνια της πορείας της στην Ελληνική αγορά, η εταιρεία συνεργαζόμενη σχεδόν αποκλειστικά με πολυεθνικούς πελάτες έχει σερβίρει τη μεγάλη πλειοψηφία των brands της αγοράς μέσα από δημιουργικά και πρωτοπόρα projects αναδεικνύοντας πολλά νέα προϊόντα. Παράλληλα παρακολουθεί από κοντά τη διαμόρφωση των καταναλωτικών τάσεων και εξελίσσει τις υπηρεσίες της καθημερινά βάσει των αυξανόμενων απαιτήσεων των brands.

  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Η εταιρία Global Sustain, με γραφεία σε Αθήνα, Βερολίνο, Βρυξέλλες, Ζυρίχη, Κολόμπο, Λονδίνο, Νέα Υόρκη και Ντουμπάι, προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες σε θέματα που σχετίζονται με την αειφορία. Αποστολή της είναι η δημιουργία γνώσης, η έμπνευση και η υποστήριξη εταιρειών και οργανισμών στην αειφορία, μέσα από τη συμβουλευτική, την επικοινωνία, τη δικτύωση και την εκπαίδευση, με επίκεντρο το τρίπτυχο άνθρωπος - περιβάλλον - οικονομική ωφέλεια.

  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ

Η PressiousArvanitidis, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες εκτυπώσεων στην Ελλάδα, με ηγετική θέση στον κλάδο, σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, πιστοποιημένο έλεγχο ποιότητας και στελέχη με υψηλή τεχνογνωσία, αποτελεί εδώ και χρόνια τον πολυτιμότερο συνεργάτη μεγάλων ελληνικών & πολυεθνικών εταιρειών. Χάρη στη δυνατότητα που έχει να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις έντυπης επικοινωνίας, επιβεβαιώνει εμπράκτως την εταιρική της υπογραφή “Print your mind”, αφού υλοποιεί εκτυπωτικά, με υπευθυνότητα και σεβασμό προς το περιβάλλον, «οτιδήποτε έχουν οι πελάτες της στο μυαλό τους».

  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
ΣΕΔΕΑ
ΣΕΔΕΑ

Γίνετε χορηγός

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σημαντικές παροχές της χορηγίας σας επικοινωνήστε απευθείας με την:

Νένα Γιαννακίδου, τηλ.: 210 6617 777 (εσωτ. 112), fax: 210 6617 778, e-mail: nenag@boussias.com

  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
GRAND BRAND
GRAND BRAND
ORAMA EVENTS
ORAMA EVENTS
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ
  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
ΣΕΔΕΑ
ΣΕΔΕΑ