Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022

Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014 Αμφιθέατρο Maroussi Plaza,
Μαρούσι

Το συνέδριο

Θεματολογία

Θεωρίες, τέλος! Το Marketing Innovation Conference 2014 παρουσιάζει ορισμένα από τα σημαντικότερα case studies της αγοράς, επιλεγμένων brands και υπηρεσιών που κατάφεραν να αποκωδικοποιήσουν το DNA της Καινοτομίας και να το διαμορφώσουν αριστοτεχνικά στο πλαίσιο των δικών τους αναγκών και ιδιαιτεροτήτων.


Ταυτότητα & Δομή

Κορυφαίοι marketers παρουσιάζουν σε αυστηρά προκαθορισμένο χρόνο 8 λεπτών, στρατηγικές και δράσεις που ακολούθησαν για τα δικά τους προϊόντα και υπηρεσίες, οι οποίες οδήγησαν σε success stories και μάλιστα μέσα σε ένα έντονα υφεσιακό περιβάλλον. Τα ερεθίσματα, οι πρώτες σκέψεις, οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες που αντιμετώπισαν μέχρι το τελικό στάδιο, εκτυλίσσονται μέσα από γρήγορες και «σφιχτές» 8λεπτες παρουσιάσεις, αναδεικνύοντας εύγλωττα, μεστά και ουσιαστικά, τα πλέον ουσιώδη στοιχεία των δράσεων αυτών. Τα στοιχεία που αναδεικνύονται από αυτές δημιουργούν ένα εμπειρικό περιβάλλον, ικανό να προσφέρει απλόχερα τροφή για σκέψη.

- Data, consumer insights, new product development, effectiveness
Μεταξύ των στοιχείων που αναδεικνύονται μέσα από τις παρουσιάσεις των επιλεγμένων case studies είναι η ορθολογική αξιοποίηση των data και των consumer insights, ο ρόλος του branding, του design και του packaging, η επένδυση στο customer experience, η στρατηγική αξιοποίηση των digital, mobile και social media, το new product development και το R&D, η δημιουργικότητα κ.α.

- Best practices
Ένα μοναδικό «οδοιπορικό» με απτά και πραγματικά παραδείγματα βέλτιστων τρόπων υλοποίησης καινοτόμων ιδεών και πρακτικών, από το ξεκίνημα της Ιδέας μέχρι την υλοποίηση και το λανσάρισμά της. Το Marketing Innovation Conference 2014 μέσα από την παρουσίαση επιτυχημένων case studies brands και υπηρεσιών που «ζύγισαν» στρατηγικά, κινδύνους και ευκαιρίες, αποκωδικοποιεί το DNA της Καινοτομίας και ανοίγει δρόμους για την «Επόμενη Μέρα».

Κάθε μία παρουσίαση είναι αυστηρά διάρκειας 8 λεπτών.


Σε ποιους απευθύνεται

Το Συνέδριο απευθύνεται σε όλα τα Ανώτατα και Ανώτερα Στελέχη του Marketing και της Διαφήμισης, των Marketing Services, της Έρευνας, καθώς και σε Συμβούλους Επιχειρήσεων.

  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
GRAND BRAND
GRAND BRAND
ORAMA EVENTS
ORAMA EVENTS
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ
  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
ΣΕΔΕΑ
ΣΕΔΕΑ